(ВІДЕО) У Чернівецький області правоохоронці викрили канал незаконного переправлення осіб через кордон

НАЗАД
28 липня 2023 15:20

За попередньою домовленістю з одним із представників військкомату, місцевий мешканець 1957 року народження пропонував чоловікам за грошову винагороду дістатися Молдови, минаючи пункти пропуску.

На завершальному етапі організатор планував залишити «туристів» провіднику, який за частину грошей мав довести їх до найближчого населеного пункту в Молдові.

Здійсненню цієї схеми завадили оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону. Вони напередодні отримали інформацію про підготовку злочину і спільно з представниками Національної поліції в одному з населених пунктів прикордоння зупинили легковий автомобіль яким організатор, його пособник і провідник везли в бік державного кордону двох чоловіків, мешканців Сумської та Івано-Франківської областей, з метою їх подальшого незаконного переправлення до Молдови.

Головних фігурантів затримано в порядку ст. 208 ККУ. За даним фактом Чернівецькою спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Західного регіону відкрито кримінальне провадження за ст. 332 ККУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси